Ralph Lauren Mount Adams Jacket,

Alles mag tegenwoordig weer, althans, ik gok dat labels denken dat alles tegenwoordig weer mag. Ik denk hier dat de designers van ome Ralph iets te ver heen waren toen ze dit vintage ontwerp weer uit de kast trokken. Wellicht waren ze in een licht melancholische bui en hadden ze een sterke drang naar het verleden, maar dit jaren ’70 modelletje had wat mij betreft in de archiefkast mogen blijven hangen.

Down jackets en Mountain parka geïnspireerde jassen zijn leuk, begrijp me niet verkeerd. Wat echter zo leuk is van die jassen in oude stijlen op moderne wijze is dat ze met een zeker vorm komen. De jassen van Penfield bijvoorbeeld zijn best redelijk rond het lichaam gesneden. Deze Ralph Lauren jas echter, tsja, het lijkt haast wel of een regenton als paspop model gestaan heeft. Ralph, trap die designer er effe heel rap uit wil je?

Mocht je hem wel oké vinden, klik dan snel naar OiPolloi.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />