Ralph Lauren winter trui,

De hele dag heb ik al Last Christmas in mijn hoofd van Wham!. Ik geef de schuld aan deze trui. Om de een of ander gekke reden doet deze trui mij aan die video clip denken waar we sinds jaar en dag mee worden dood gegooid op de diverse tv kanalen rond de donkere dagen met kerst.

En nee ik vind de trui hierdoor niet minder vet. Want hoewel ik bij iedere blik in de spiegel met deze trui aan de geestdodende deuntjes van die track zal horen, kan ik een trui als deze wel waarderen. De designers van Ralph Lauren hebben hun blamage van gisteren wel een klein beetje goed gemaakt met dit breiwerk.

Verkrijgbaar bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />