Remade in Switzerland limited edition jassen,

In het kader van “voor een goede limited edition jas betaal je nooit te veel” is hier vandaag de Remade in Switzerland Captains Coat. Dit juweeltje is gemaakt in Zwitserland in de oude fabriek waar de ontdekker van het Zwitsere zakmes van Victorinox, de heer Karl Elsener, zijn eerste mes in elkaar zette.

Nu is dat alleen niet bijzonder genoeg, dus zijn deze jassen gemaakt van het wol van 60 jaar oude jassen en beddengoed van het Zwitserse leger. Nu geloof ik dat Zwitserland 60 jaar geleden neutraal was en gok ik dat ze daarom nog wat bruikbaar beddengoed gevonden hadden, want anders had dit huzarenstukje natuurlijk nooit van de grond gekomen. Anyways, de jassen zijn bijzonder mooi, ze ogen warm en ze zijn onbetaalbaar. En daarom verdienen ze gewoon een plekje hier op OurBubble.Niet alles wat we mooi vinden hoeven we zelf te kunnen kopen, nietwaar?

Gevonden bij NittyGritty.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />