Scotch & Soda Chino,

Waarom zal je wel een jeans kopen die al volledig getrashed is en niet een chino? Na de vintage chino van Dockers denk ik dat we hier weer een winnaar hebben hoor. De kleur is goed, de fit is prima en hij ziet er al goed gedragen uit. Met de juiste schoenen eronder en een goed shirt erop denk ik dat je een puike outfit neerzet.

De broek komt van datĀ HollandseĀ label waar 2011 echt een topjaar voor geweest moet zijn, Scotch & Soda. Ze staan ineens op alle blogs, ze zijn verkocht en de collectie is top. De oud eigenaren kunnen komend jaren gebruiken om van hun centen te genieten. En nu maar hopen dat de huidige eigenaar er geen puinhoop van gaat maken.

Deze chino kan je vinden bij Best of Brands.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />