Sebago x Billy Kirk deel 5,

Daar zijn ze weer, en weer zijn ze vetter dan de vorige editie. Die leerlooiers van Billy Kirk weten heel goed hoe ze een uniek schoentje neer kunnen zetten. En zelfs wanneer ze dat trucje voor de vijfde keer doen is het nog steeds als of je naar een nieuw idee zit te kijken.

Voor deze samenwerking gebruiken ze wederom de Fairhaven Boot. Deze workboot met nautische invloeden leent zich uitstekend voor deze collab. Bij Billy Kirk staan ze niet bekend om hun subtiele lijnen spel. Dikke lappen leer is wat de klok slaat. Dat vinden we ook in deze uitvoering van de Fairhaven. Dikke lappen premium leer gestikt op een opvallende olijfgroene zool. Jazeker, deze vijfde uitvoering van Sebago x Billy Kirk is weer zeer goed geslaagd!

Je kan ze vinden bij EndClothing.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />