Sebago x Filson Osmore Boot,

Wat een heerlijke collab is dit geworden zeg. Hoewel de schoen wel een tikkie tegen mijn principes van een collab ingaat, is deze toch echt de moeite van het beschrijven waard. Ik baal namelijk vaak van de prijzen van collabs, hoezo moet een schoentje ineens 3 keer de normale prijs zijn wanneer Supreme er aan mee gewerkt heeft, om zo maar een voorbeeld te noemen. Wanneer alleen een naampje er aan verbonden wordt snap ik de prijs eerlijk waar niet.

Maar met deze Sebago x Filson collab snap ik het wel. De schoen is niet meteen bakken duurder geworden, max 50% duurder dan normaal. Maar die 50% krijg je dubbel en dwars terug in het gebruikte materiaal. Zo krijg je een dikke lap gewaxed premium leer, plus side pannels van Filson Waxed Cotton doek. Daarnaast komt de schoen met een Vibram rugged zool en een toe-cap voor die extra bescherming. Jawel deze collab is zijn geld meer dan waard!

Te vinden bij EndClothing.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />