Stone Island Parka,

Dit is weer een gevalletje van, hoe dan? NittyGritty een van die shops met belachelijk veel vette merken gaat helemaal prat op Stone Island. Zij vinden Stone Island een van de meest vooruitstrevende labels wanneer het gaat om nieuwe technische hoogstandjes met textiel. Ik zeg prima, maar hoe haal je het in dan in je hoofd om bijna een rug te vragen voor deze rommel hieronder.

Natuurlijk geloof ik wel dat die jas waterdicht is en ja ik geloof ook dat die dankzij de wollen binnen jas erg warm is. Maar ik geloof niet dat veel mensen dit nu echt een hele mooie jas vinden vanwege de stoffen of kleur. Wellicht zijn er wat merkenliefhebbers die dit mooi vinden omdat het Stone Island is. Dat kan natuurlijk en wie ben ik om die te veroordelen? Maar ik kan niet anders dan zeggen dat deze jas een enorme miskleun is. Ik kan het al niet waarderen dat een paar schoenen van 80 euro een vintage treatment krijgt. Laat staan dat ik het vet vind dat deze jas van bijna 1000,- euro er meteen versleten uit ziet. Serieus, maak deze in een normale uitvoering, vergeet die Vintage Dye en je verkoopt een jas extra. Maar nu moet ik helaas toch 1000,- euro minder uitgeven. Gemiste kans!

Mocht je hem wel vet vinden, check dan NittyGritty.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stone Island. Zij vinden Stone Island een van de meest vooruitstrevende labels wanneer het gaat om nieuwe technische hoogstandjes met textiel. Ik zeg prima, maar hoe haal je het in dan in je hoofd om bijna een rug te vragen voor deze rommel hieronder. " />