Suit Elton Cardigan,

Suit, ik heb het eerder gezegd en zal het blijven herhalen, is een top label uit het Noorden. Ze maken goede kwalitatieve basics en zijn ook nog eens bijzonder goed in hun prijsstelling. Knitwear, shirts en jassen ze maken het allemaal. Vaak kiezen ze voor simpele makkelijk te combineren kleuren, maar voegen hieraan wel altijd grappige details toe.

Bij de Elton Cardigan uit zich dat in de knopen. De hele cardigan is gewoon donkerblauw zonder al te veel poes pas, op de twee onderste knopen na. Twee felgekleurde knopen onder aan de cardigan, gewoon omdat het kan. Prima vest voor de winter, makkelijk te combineren en de prijs is fijn. Ik zei toch dat Suit top is.

FreshCotton heeft een uitgebreide collectie Suit.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />