Tijd voor Dockers Corduroy,

Nee heus, het is tijd voor Corduroy. Het is herfst, ik heb zelfs al de vorst van mijn auto ramen af moeten krabben afgelopen week. Dus wanneer de vorst erover heen geweest is, dan is het tijd voor corduroy. En als ik een kleine suggestie mag doen, dan zou ik me zo voor kunnen stellen dat deze Dockers D1 Corduroy het moet gaan worden.

Corduroy broeken hoeven namelijk niet heel erg slim fit te zijn. Sterker nog, je zal deze broek in een paar dikke wollen sokken proppen en op je hiking boots dragen, dus een alt te slanke broek is niet een optie. En nu is deze D1 wel een slim fit, maar dan wel een slim fit van Dockers, die staan nou niet bekent om hun Italiaanse pasvorm. Al met al in dit een prima broek dus.

Te vinden bij EndClothing.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />