Timberland Abington Gore-Tex Hiker,

Maanden terug was ik al verkocht door de Abington Hiker. Dit model klopt gewoon, zijn silhouet is echt helemaal top. Niet te lomp, niet te slank, gewoon precies hoe je een hiker wilt hebben eigenlijk. Althans, wanneer je niet verder hoeft te klimmen dan de 10de etage van van kantoor aan de zuid-as. Natuurlijk wanneer je de Mont Blanc vanaf de moeilijke kant wilt beklimmen zal je ander schoeisel aanschaffen.

Anyways, die verrekte mooie Abington Gore-Tex Hiker kwam ik vandaag ineens tegen in een kleurtje waardoor ik de schoen nog vetter vind dan eerst. Ik was ook verbaasd, maar het kan dus echt. Deze uitvoering komt in lichtbruin su├Ęde met donker bruine veters. Lijkt haast op de klassieke Timberland 6 inch boot kleur. Zeer geslaagd in mijn optiek.

Ook deze Abington Hiker is bij EndClothing te vinden.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abington Hiker. Dit model klopt gewoon, zijn silhouet is echt helemaal top. Niet te lomp, niet te slank, gewoon precies hoe je een hiker wilt hebben eigenlijk. Althans, wanneer je niet verder hoeft te klimmen dan de 10de etage van van kantoor aan de zuid-as. Natuurlijk wanneer je de Mont Blanc vanaf de moeilijke kant wilt beklimmen zal je ander schoeisel aanschaffen. " />