Tricker’s x End Clothing,

End Clothing is een heerlijke shop. Niet voor niets gaan veel van onze posts over een product uit hun shop. Die gasten hebben het gewoon heel goed begrepen. Ze kopen de juiste merken, de juiste collecties en bieden die voor de juiste prijs. Althans, dat laatste geld iedere keer wanneer de euro weer wat sterker tegenover de pond gaat. Bijkomend voordeel van deze shop is dat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je een bestelling plaatst en deze geleverd wordt. Ze shippen vanuit de UK dus geen gedonder met invoerrechten en naheffingen van BTW.

Genoeg veren in hun reet zou je denken, maar nee het houd nog even niet op. Want naast een fijne collectie merken doen ze zeer sporadisch ook fijne collabs. Zoals deze bijvoorbeeld met Tricker’s. Die schoenmaker blinkt sowieso al uit in het neerzetten van mooie artikelen, maar voor End hebben ze extra hun best gedaan. In twee verschillende kleuren bieden ze deze Long Wing Two Tone Brogue. Je kan kiezen in een bruine of zwarte variant. Deze zwarte heeft mijn voorkeur. Premium kalf leer afgewisseld met full grain leer, het geeft een mooi effect aan de schoen die verder op de Good Year Welted contructie is vastgezet aan een Danite zool. Perfect combinatie!

Uiteraard exclusief bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />