UPDATE: Timberland – Gore-Tex Hunting Boot

UPDATE: Exact een jaar geleden schreef ik onderstaande post over deze schoen. Niet verwacht dat die een jaar later gewoon weer te vinden zou zijn. Geloof me, als je toen niet naar me geluisterd hebt, deze schoen moet je hebben!

Onze vrienden van FreshCotton hebben voorraden

21 November 2010,

Typisch een geval van geluk hebben. Jaar na jaar zoek ik deze boot van Timberland al. Het is voor mij een klassieker. Het model is alweer 25 jaar oud, 25 jaar lang vis ik dan ook al net naast het net. Iedere jaar als ik besluit dat ik deze wil kopen, is die nergens te vinden of overal net uitverkocht.

Dit jaar niet, ik heb mazzel. Vanwege het 25 jarig bestaan is deze boot bijna overal online te vinden. Ik heb net een bestelling geplaatst bij End Clothing. Zal straks de pond koers maar gaan bekijken, maar voor deze ene keer wilde ik niet naast het net vissen.

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.