Vans CA Chukka Decon, black on black on black,

Vans CA, wat een top lijn. Het is geen Vans Vault, iets minder exclusief, maar daardoor niet minder fantastisch. Is alles van de CA lijn top? Nee natuurlijk niet, maar dat geld helaas voor ieder schoenlabel. Mark McNairy maakt ook weleens een slipper, remember.

Terug naar Vans CA, zij hebben de Chukka in een nieuwe uitvoering uitgebracht. De Chukka Decon, waar Decon dan weer staat voor deconstructed wat zoveel zegt als een schoen zonder enige vorm van lining. Yep alles aan dit schoentje is slappe hap op de zool na, maar daarom zit die dus als gegoten. Daarnaast komt de schoen helemaal in het zwart, wat deze tijd van het jaar altijd een pluspunt is. Prima schoentje dus weer van Vans CA.

Het mooie aan de Vans CA lijn is dat FreshCotton veel voorraad heeft.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.