Vans Era Canvas,

Zuid77 schreef van de week over warme wollen sokken en dat je die wel nodig zou hebben in de winter met je canvas schoentjes aan. Ik gok dat die het over een vergelijkbaar modelletje als deze hier had. Ik zou zeggen, je bent gek dat je canvas dunne schoentjes rocked in de herfst, maar hey, de kleurtjes lenen zich er goed voor.

Deze Vans Era Tri Tone is gewoon erg vet. De kleuren combinatie is helemaal top. Zwart met Kombu Groen (ja heus, zo heet de kleur) doen het goed in samenwerking met de oranje stiksels en details. Waarom het een Tri Tone heet begrijp ik niet zo goed, want ik zie toch duidelijk meer dan 3 kleuren in deze schoen, maar dat mag de pret niet drukken. Top schoentje, beetje koud wellicht, maar daarvoor hebben we wollen sokken.

Gevonden bij FreshCotton.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />