Vans Vault Bardenas,

Vorige week schreef ik al dat die Vault lijn van Vans behoorlijk vet is. Zag ik vandaag dan ineens dit schoentje voorbij vliegen. De Vans Vault Bardenas, is een bijzonder stijlvol schoentje. De zool heeft die ouderwetse red brick kleur mee gekregen. Het bovenwerk is van een mooie donkere lap premium leer. De kleur neigt naar zwart, maar is diep diep donker bruin. De schoentjes zijn ongevoerd en houden hierdoor wel die nonchalante look die je van die merk verwacht.

Spijtig eigenlijk dat James Van Doren deze schoentjes niet meer mee maakt. Want hoe tech en design die Vault lijn van Vans ook is, deze Bardenas past wel verdomd goed bij de oude traditionele schoenen met grip die de Van Doren Rubber Co. ooit fabriceerde. Common Projects eat your hart out, Vans komt met een knaller met historie en stijl voor net 80 dollar!

Ook hebben? Snel naar Bow&Arrow.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />