Vans Vault Cuerpo LX,

Vans heeft al enige tijd hun semi design lijn Vault. Binnen deze collectie is het allemaal net iets meer doordacht met premium materialen en design grapjes. Prima lijn hoor, ik heb meerdere schoentjes voorbij zien komen welke perfect in mijn kast erbij kunnen.

Zo ook de Cuerpo LX, de schoen is eigenlijk gebaseerd op de meest standaard Vans schoen die er is, de Authentic. Omdat het een schoen uit die Vault lijn is komt deze dan ook met een premium lap Nubuck. En kwaliteits leer op een Vans schoentje is nietĀ alledaags, zullen we maar zeggen. Ook het design grapje wat hoort binnen de Vault lijn is verwerkt. Deze keer is het een knipoog naar de Goodyear Welted techniek om de zool aan het schoen te stikken. Een techniek welke veel exclusieve labels momenteel graag in hun collecties naar voren brengen. Geestig gedaan en de kleuren combinatie pakt goed uit. Wederom een geslaagde Vans Vault.

Te koop bij Oki-Ni.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />