White Mountaineering Gore-Tex Duffle Coat,

Mijn smaak heeft zo’n gigantische dispuut met mijn bankrekening, dat is ongekend. Ik kan er een gap-analyse op los laten, maar denk dat ik niet heel ver hoef te graven om te zien waar het volkomen mis gaat. En hoe vaak je hoort dat bloggers overspoeld worden met de nieuwste samples en bergen kleding, het is gelul. Nu is het wellicht ook teveel gevraagd om de hele collectie White Mountaineering opgestuurd te krijgen, maar een mens mag hopen nietwaar?

Brengt mij gelijk bij mijn laatste dispuut. White Mountaineering is dus vet, zo simpel kunnen we het stellen. Maar omdat wellicht niet iedereen hiervan overtuigd is, hebben ze besloten om een van de vetste jassen ever op de markt te brengen. Een mooi stuk wol in een klassieke ruit ondersteund door high-tech Gore-Tex bij elkaar gebracht tot een Duffle Coat. Deze jas is schitterend, beschermd je tegen alle weersinvloeden en is tijdloos. Mag ook wel voor de prijs van een derde hands Japanner met anderhalve ton op de teller, maar toch. Wat een jas!

Gevonden bij Oki-Ni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />