Wolverine 1000 Mile Rockford boots,

Wolverine, we waren er eerder al lyrisch over en dat is eigenlijk niet minder geworden. Die 1000 Mile collectie is gewoon ernstig vet. Ze hebben dat wel begrepen bij Wolverine en hebben bedacht dat ze die lijn moeten uitbreiden. En hoe!

Deze Rockford boot is vernoemd naar de stad waar Wolverine vandaan komt. De boot lijkt op de meest standaard 1000 Mile boot, maar komt met een paar nieuwigheden. Zo is daar ineens een toe cap en zijn de side panels op een andere wijze geconstrueerd. De toe cap geeft de boot nog net een meer rugged look en feel dan de normale versie. Dit is een bijzonder fijne aanvulling op de toch al fantastische collectie!

Deze juweeltjes kan je vinden bij Blackbird Ballard en doen het zeker goed met die broek van gister.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />