Yuketen rugzak,

We kennen Yuketen natuurlijk als die schoenmaker uit de States met die bijzondere eigen stijl. Die Guide Boots zijn natuurlijk fantastisch en ook de Country Rangers vind ik helemaal top. Om de schoenenlijn te complementeren heeft de eigenaar ooit bedacht dat er een kledinglijn naast gezet moest worden, dat is Monitaly geworden.

Maar dan is ineens de vraag, accessoires als tassen, produceer je die dan onder de naam van je schoenen label of van je kleding label? Maakt het uit? Jazeker, want wanneer je nu denkt ik wil een tas in hetzelfde genre, waarop ga je zoeken? Kleine tip, OurBubble helpt je altijd wel. Hier dan, een tas in de lijn van Yuketen. Kwalitatief hoogwaardig, belachelijk mooi en minstens zo exclusief als de schoenen.

Te koop bij de NorseStore.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Guide Boots zijn natuurlijk fantastisch en ook de Country Rangers vind ik helemaal top. Om de schoenenlijn te complementeren heeft de eigenaar ooit bedacht dat er een kledinglijn naast gezet moest worden, dat is Monitaly geworden. " />