Alden Seven Hills Indy Boot voor Need Supply,

Alden, Alden, Alden, er gaat geen week voorbij zonder dat er een paartje Aldens op OurBubble te vinden is. En vooral deze Indy Boot komt nog al eens voorbij. Maar nog nooit heeft de schoen in exact dezelfde uitvoering op het blog gestaan. En ook deze keer is het een speciale uitvoering.

Het is een Alden schoentje speciaal voor Need Supply. Het is een Indy Boot op een Trubalance leest met een subtiele Vibram zool. Meestal zien we van Vibram alleen maar dikke witte wedge zolen of zwarte combat zolen, maar ze kunnen klaarblijkelijk ook iets subtielers maken. In combinatie met die geoliede lap kalfsleer is het resultaat wel echt helemaal top.

Exclusief bij Need Supply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />