Alden x Leffot verslaving,

Het is werkelijk waar een verslaving. De schoenen van Alden, ik kan er geen genoeg van krijgen. En hoezeer de meningen over deze schoenen zeer verdeeld zijn, je zal ze altijd weer hier bij OurBubble terug vinden. Wellicht moeten we de Alden Nederland Fanpag op Facebook maar gaan vastleggen.

Ook deze maal is Leffot de meesterlijke partner in crime. Wat een schitterende collabs hebben zij al gemaakt. En met deze Brogue Boot bewijzen ze weer iets unieks neer te kunnen zetten. De schoen, een Greenwich Boot, is gemaakt van de achterkant van Chamois leer, wat door zijn vettigheid een haast Nubuck achtig karakter krijgt. Het effect is prachtig. De schoen even zo!

Uiteraard exclusief bij Leffot.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />