Alfredo Gonzales Gift Pack,

Een sokken label moet wel een geniaal concept bedenken willen ze een beetje opvallen. Maar hoe? Laat dat maar aan de marketing afdeling van Alfredo Gonzales over. Een aantal maanden lang werd her en der gesproken over een Alfredo Gonzales en een nieuw masterplan. Een hype werd gebouwd, als een ware viral verspreide het nieuws zich. En dan is daar ineens het product.

Tsja, dat product moet die hype dan wel waarmaken. En in tegenstelling tot de meeste hippe lui, heb ik zeer weinig met hele geestige vrolijke sokken. En daar slaan ze bij Alfredo Gonzales de spijker op zijn kop. De sokken hebben een kleurtje, zijn uniek, maar zijn nergens echt too much. Ze vallen prima bij een outfit te combineren. Dat ze dan ook nog eens FreshCotton hebben weten te strikken als dealer maakt het voor ons nog eens makkelijk ook. Gewoon 1 keer is de 2 maanden een Gift Pack bestellen voor je zelf en je hebt gewoon altijd goeie sokken in huis.

Maak er meteen een notitie van in je agenda: “Sokken bestellen bij FreshCotton.”

2 Comments

  • Anders klopte het stuk proza wat de marketing medewerker geschreven heeft niet. Althans, dat is mijn vermoeden.

    Het zit niet in de weg en de sokken zijn niet saai, noch te opvallend, ideaal. Overigens maakt het de sok wel herkenbaar zonder dat er heel groot een merknaam op hoeft te staan. En ik denk dat de marketing medewerker dat ook wel fijn vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />