Barbour Herringbone Tweed,

Dit is dus een fantastisch jasje. Het is ongevoerd, het is van tweed in een Herringbone weving, het komt met bruine Corduroy details en bovenal het is van Barbour. Nu had het jasje met een ander merklabeltje erop net zo leuk geweest hoor. Ook zonder bekend merk op het label. Het is alleen wel een plus wanneer het van Barbour komt.

Dit merk is uitzonderlijk goed in het neerzetten van een beleving. Je ziet Barbour staan en je denkt aan stijve Engelsen van de country side. Ik zie eenden vliegen, hoor jachthonden lopen, zie modder en ik ruik de diesel van een Range Rover. (oude model, niet die voetbalvrouwen Range Rover Sport – Red.) Dit jasje doet het goed met een donkere denim en je Grenson Brogue Boots.

Dit jasje kan je vinden bij Zalando.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />