Barbour x Tokihito Yoshida SS2012,

barbour tokihito yoshida ss

De Japanse designer Tokitho Yoshida blijft maar hard gaan voor Barbour. Het is ongekend, maar jaar na jaar dropt hij een meesterlijke serie kleding voor dit oerdegelijke Britse merk. De Japanner heeft het niet zo op het dragen van tassen en dat is terug te zien in de kleding. Op ieder item weet hij wel extra opbergruimte te zetten. Bij een trui vind ik dit over de top gaan, maar met jassen geïnspireerd door de International Jackets en consorten kan dit geen kwaad.

Tijdens de laatste Bread and Butter had de PR dame van Barbour wat tijd vrij gemaakt voor Hypebeast TV. Leuk, maar dat item is vast alweer weggezakt. Dus op het moment dat de collecties de winkels binnen komen druppelen is het wellicht tijd voor een herhaling van dit filmpje. Wedden dat je hem niet in je bookmarks had staan!

Een overzicht van de collectie kan je hier vinden. Helaas mogen Engelse webshops geen Barbour naar deze kant van het kanaal sturen. Maar wellicht loont het ook de moeite om eens bij Country House in Rotterdam langs te lopen.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.