BMW M5 deel twee,

bmw m deel twee

Niet al te lang geleden schreven we hier over de nieuwe M5. In een tijd van downsizing, start-stop systemen en hybride technologieën is het natuurlijk de normaalste zaak van de wereld dat je met je pronkstuk der techniek een tocht doet door de natuur van Wales. Op zich niet gek, maar wanneer je dan de meest milieu onvriendelijke benzineslurpende uitvoering van je leasebak voor bankiers een driftsessie op een verlaten strand inzet, dan weet je zeker dat je de marketing lessen begrepen hebt. Natuurlijk pikken blogs dit op. Dit is precies waar we de werkdag mee willen beginnen.

BMW Nederland heeft nog niet gebeld, dus een review van de rij eigenschappen laat nog op zich wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.