Carhartt Pullford Flannel,

Op zijn minst bijzonder is het dat we hier nu een heuse flannel van Carhartt aan het aanprijzen zijn. Carhartt heeft toch lang niet altijd heel hoog in de ranglijsten van subtiele shirts gestaan. Ik kan me tijden herinneren dat de meeste shirts een modelletje tentdoek hadden. Maar gelukkig, tijden veranderen.

Deze tijden doen Carhartt goed. In een paar jaar tijd ontpoppen ze zich tot een fashion label met gevoel voor de menselijke bouw. Inderdaad de shirts vallen een stuk minder wijd dan vroeger, ze zien er zelfs licht getailleerd uit. En deze flannel die ik bij FreshCotton gevonden heb, zit ook nog eens in elkaar met oog voor detail. Bekijk die borstzakken maar eens. Erg fijn bezig Carhartt, helemaal top!

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />