Clarks Originals Wallbee,

Het gebeurt niet vaak dat een schoentje op vele wijzen gedragen kan worden. Ook is het hoogst uitzonderlijk om te zien in hoeveel verschillende subculturen een schoentje gretig aftrek kan vinden. En natuurlijk schommelt het heen en weer met de jaren mee. Maar steeds weer is deze Clark Wallabee op een manier wel terug te vinden.

Ik rockte de Wallabee in tijden dat de Wu de stage rockte en ik draag mijn Wallabee’s nu met mijn perfect passende 501 selvedge in een casual outfit. Nog nooit heb ik zo’n veelzijdig schoentje gehad, dat ook nog eens zo belachelijk comfortabel is. De Clarks Originals Wallabee is gewoon een kameleon die zich overal thuis voelt.


Heb je nog geen Wallabee’s haal dan snel een paar bij End!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />