Eastland Rangely Wedge Boot,

Jullie kennen die Eastlands nog van een week of wat terug, die boots uit Maine met die bijzondere wedge zool die eens niet in het wit of crêpe was uitgevoerd? Deze boot dus. Nou van deze schoen is dus ook een versie iets dichter bij huis verkrijgbaar. En dan ook nog eens in een altijd verleidelijke suède uitvoering.

De heren bij OiPolloi zijn zo slim om dit label in het assortiment op te nemen. En voor ons Europeanen is dat wel fijn, dan zitten we niet meer met onvoorspelbare invoerrechten en btw heffingen. Zijn er nadelen? Niet direct, hooguit dat we niet meteen profiteren van een zwakke Dollar. Maar ja, die koersschommelingen maakt een Pond ook wel mee. Een goede timing van aankopen is aan te raden. Hoewel, een schoen als deze natuurlijk direct handelen vereist.

Zoals gezegd, te halen bij OiPolloi.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

boot dus. Nou van deze schoen is dus ook een versie iets dichter bij huis verkrijgbaar. En dan ook nog eens in een altijd verleidelijke suède uitvoering. " />