Epaulet Daltrey Harris Tweed Collage,

Tweed jasjes, het is er gewoon de tijd voor. En heb je nog niet de moeite genomen om een goed tweed jasje in je collectie op te nemen, let dan even goed op. Een tweed jasje hoort in je kast thuis. Ik herhaal, een tweed jasje hoort in je kast thuis. Een goede garderobe kan niet zonder mooi tweed jasje.

En mocht je denk dat een tweed jasje te stijf is voor je, schrapt die gedachte, want niets is minder waar. Zou je het wel allemaal wat speelser willen zien, dan heeft desnoods Epaulet nog een oplossing voor je. Zij brengen dit seizoen de Daltrey Sportcoat. Een patchwork jasje van drie verschillende lappen Harris Tweed. Natuurlijk de prijs is grof, maar voor een half canvas jasje van verschillende soorten Harris Tweed met zoveel details is het bijna gratis.

Deze Daltrey Sportcoat is exclusief verkrijgbaar bij Epaulet.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />