Filling Pieces Shop,

Filling Pieces.. ik raak er niet over uitgepraat! De high-end sneaker van Hollandse bodem, die zit als gegoten en dat unieke design heeft ligt inmiddels al bij wereldwijde top stores. Vorige week kwam zelfs naar buiten dat de schoen zeer binnenkort ook te bewonderen is bij Ronnie Fieg’s Kith(!).

Om het jullie nu nóg makkelijker te maken zelf ook verslaafd te raken aan deze prachtschoen is daar het volgende, namelijk de Filling Pieces webshop! Dat wil zeggen: alle modellen binnen handbereik, een levertijd van maximaal vijf dagen en dat alles tegen nul euro verzendkosten binnen de EU! Ik zeg doen!

Aanschouw hier de splinternieuwe Filling Pieces webshop! Overigens is de collectie nog niet helemaal compleet, op 20 december zal er daarom een re-stock plaatsvinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

high-end sneaker van Hollandse bodem, die zit als gegoten en dat unieke design heeft ligt inmiddels al bij wereldwijde top stores. Vorige week kwam zelfs naar buiten dat de schoen zeer binnenkort ook te bewonderen is bij Ronnie Fieg's Kith(!). Aanschouw hier de splinternieuwe " />