Gant Rugger Duffel,

Natuurlijk van een label waar we hier helemaal weg zijn is zelfs de meest eenvoudige tas de moeite van het vermelden waard. Gant Rugger heeft zichzelf bewezen als een van de betere sublabels die er in de afgelopen jaren voorbij gekomen zijn. Gant, dat vond zelfs je vader te oubollig om te dragen en nu dankzij Rugger is het helemaal terug!

En natuurlijk is dan het laten zien van een praktische weekendtas van groen canvas in klassieke stijl, een prima plan. De tas komt met genoeg hengsels om hem fatsoenlijk te kunnen tillen. De naam van het label is met contrasterende stiksels erop geschreven en de ritssluiting wordt afgedekt met een met knopen vastgezette stormflap. Maar eigenlijk waren we al verkocht toen we zagen dat het een Gant Rugger is.

Bij FreshCotton hebben ze niet alleen de kleding van die top label, maar ook de accessoires.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />