Gant Rugger Kerst trui,

Het is wel lastig deze winter met Kerst. Welke trui moet je nu gaan aantrekken? Natuurlijk zullen er wel avonden zijn dat je volledig in een dinner jacket verwacht wordt, maar toch niet alle feestavonden? En precies voor die ene avond vrij met de feestdagen hebben wij even een trui voor je gevonden, uiteraard van Gant Rugger.

Bij FreshCotton waren ze in uiterste Kerst stemming toen zij met de inkopen van de collectie. Chris Rea op de achtergrond Driving Home for Christmas zingende, ik durf te wedden dat het zo ging. En het is geslaagd. Ik denk dat ze nog nooit zo’n perfecte collectie voor de feestdagen verzameld hebben als dit jaar. Chapeaux!

Een van de grootste Rugger collectie van Nederland is te vinden bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />