Geneva Soundsystem XL,

Geluidsinstallaties, het zijn 9 van de 10 keer oerlijke stukken techniek die je in huis moet hebben om je dag goed door te kunnen komen, maar waar je eigenlijk liever niet naar kijkt. In mijn woonkamer staat momenteel geen geluidsinstallatie om precies die reden. Muziek luister ik nu in de studeerkamer of in mijn auto.

Maar dankzij Geneva denk ik dat daar weleens verandering in kan komen. Zeg zelf, deze unit is toch niet verkeerd om naar te kijken. Bijkomend voordeel is ook nog dat die prima als bijzettafel naast de bank te gebruiken valt. Het geluid is dankzij allemaal high tech gepatenteerde technologieën ook nog eens verrassend goed te noemen. En de prijs? Al een eindejaarslot gekocht?

Je kan de Geneva XL vinden bij Fonq.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />