Grenson Sid Longwing Brogues,

Oké oké, even geen Vibram zolen onder Brogue schoenen meer. Het is wel weer even genoeg geweest. We gaan het helemaal anders doen. Althans, voor nu. Want uiteraard blijft een witte Vibram zool de favoriet voor wintersweer. De ons beloofde helse winter komt maar niet door. Sterker nog de temperaturen gaan enkel maar omhoog.

Tijd voor een haast lente achtig schoentje van Grenson dan maar. Deze Longwing Brogue is subliem! De zool is een Goodyear Welted leren zool. Het bovenwerk is een Premium Grain van kalfsleer in een mooie bordeaux achtige kleur. De neus heeft een ware spitshine behandeling gehad. Het resultaat is verbluffend!

Op voorraad bij EndClothing.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />