Greve Brogue Boot,

In het kader van Hollands Glorie ten top, ben ik blij dat ik hier een schoentje mag tonen welke toch de strijd aan kan met labels als Grenson, Trickers en misschien zelfs wel Alden. Hoewel, die laatste nog wel een klasse apart is.

Greve heeft in hun nieuwe collectie een boot uitgebracht welke top is voor de winter. Grijs su├Ęde is natuurlijk tricky, maar met deze boot is het niet direct een ramp wanneer die niet als nieuw meer oogt. De combat zool vraagt eigenlijk ook om een licht versleten look. Vakwerk is wat ze al sinds 1898 leveren bij Greve, bij deze schoen kenmerkt zich dat weer door de mooie Goodyear welted constuctie en de perfecte afwerking. Dit is pure Hollands Glorie!

Deze unieke schoenen zijn te vinden bij de Bijenkorf.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />