House of Billiam x T&F Slack Derby,

T&F Slack Shoemakers en House of Billiam hebben de handen ineengeslagen en vandaag een collaboration schoen gelanceerd. T&F Slack produceert al jaren schoenen voor zowel mannen als vrouwen en hun meest bekende schoen is de 5-eyelet Derby. House of Billiam kennen we onder andere van hun tailored Varsity’s.

De basis voor de collab is T&F’s 5-eyelet Derby en bestaat uit twee modellen, ieder in een eigen kleur. Er is een versie in tan Nappa leer met een cap toe, welke mooi is afgewerkt en nog enkele details herbergt. Én er is een model van navy Nappa leer met een brogue inzet van suède op de hiel.

De schoen is te vinden in de online winkel van House of Billiam. Hier in tan en hier in navy.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.