Les Atelier Ruby,

Zo gebeurt het ineens dat je moet gaan sparen voor een motor of een scooter. Terwijl je aan het grasduinen bent in de nieuwe collectie bij Colette valt je oog op een helm. En tsja, wanneer je geen motor of brommer hebt, heb je hier dus niets aan.

Het gebeurt ook zelden dat een helm mij kan bekoren, maar deze print in combinatie met de perfecte vorm en de schitterende afwerking maakt toch dat ik denk: “Wat voor motor zal hier bij passen?” Want ja, wanneer je ’s ochtends met zorg je schoenen, broek en shirt uitzoekt, dan kan je niet met een bagger combinatie over de A2 heen crossen toch?

Gevonden bij Colette.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />