Levi’s Vintage Clothing Shorthorn Shirt,

Na de wandeling door memory lane van gisteren is het tijd om weer een klassieker erbij te pakken. Bij wie anders dan Levi’s Vintage Clothing gaan we shoppen wanneer we klassiekertjes zoeken? Precies, niemand anders dan LVC heeft mooie stukken ouwe meuk liggen.

Geïnspireerd op de shirts van de jaren vijftig is dit Shorthorn Shirt wel weer een topper.Te dragen als een normaal shirt of een overshirt, ideaal voor de koudere dagen. Het is gemaakt van grof geweven katoen in pastelkleurtjes en afgewerkt met parelmoer knopen. Dit is gewoon een heel erg goed shirt!

Verkrijgbaar bij Oki-Ni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />