Libertine Libertine Button Down Hunter Boat Shirt,

Natuurlijk, wanneer je naam van je label al belachelijk lang is dan bedenk je ook gewoon een onmogelijke naam voor je shirt. Dat doet het namelijk wel goed in de SEO termen voor alle blogs die er over willen schrijven. Goed bezig Libertine Libertine!

Het shirt is overigens echt heel goed. Het is een blauw wit gestreepte Oxford Cloth button doen, maar dan met een kleine twist. Libertine Libertine houdt van die kleine dingetjes om een item speciaal te maken. Dus dit shirt is vol geprint met de tekening van een papieren bootje. Tsja, als Gitman met prints mag komen, dan mag Libertine Libertine dat toch zeker ook wel!

Je haalt hem bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />