Mark McNairy double monk strap,

Wanneer je dan denkt dat Mark McNairy echt maar 2 of 3 soorten schoentjes op de markt kan brengen komt die ineens weer om de hoek met een nieuw modelletje. Natuurlijk kenden we al de Saddle Shoes, de Bucks en de Country Brogue shoes en boots. Maar daar komt nu deze Double Monke Strap bij.

Het is overigens wel een bijzondere Double Monk Strap, want hoeveel Monk Straps met crêpe zool ken je? Precies, laat dit dan maar de eerste zijn. Het leer is robuust zoals we dat vaker zien bij de schoenen van Mark McNairy. De combinatie van de zool en het bovenwerk maakt het een echt bijzonder schoentje.

Persoonlijk zou ik beide gespen vastmaken, maar het Britse End kiest voor Italiaanse Sprezzatura op hun foto.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.