Military Watch Co. Sub,

De Rolex Submariner is wel een van de meest bekende klokken die er bestaat. Het is voor mij ook nog altijd een van die klokken die ik graag zo dragen. Maar dan niet met een stalen geschakelde band. Nee, gewoon met een mooie nylon strap. (NATO strap – Red.)

Om dat een leuke Rolex bij een 4000 euro begint en dat toch ook 7 paar Aldens is, heeft Military Watch Co. een alternatief. Net zoals die Vietnam Replica klok hebben ze ook een hommage aan de Sub uitgebracht. Natuurlijk is deze niet zo bijzonder dan de Rolex zelf, maar voor 199 dollars hangt deze aan je pols. Als placeholder voor een echte Sub geen slecht plan toch?

Je kan deze vinden bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />