Nike Air Force Duck Boot,

Vorig jaar schreef Zuid77: ” Nike Has Really Lost It..“. Op dat moment was ik het volledig met hem eens. Maar om de een of andere gekke reden zijn die dingen toch gaan knagen aan me. Ik vond ze lelijk, ik vond ze belachelijk en ik vond het een wanhopige poging om aan te sluiten bij de hele Duck Boot hype.

En nu zijn we een jaar verder en zag ik van de week tijdens het doen van mijn wekelijkse rondje winkelstraat een kerel op die Air Force One Duck Boots. Ineens grepen die schoenen me en vond ik ze mooi. Wellicht kwam het doordat ik tellen daarvoor met een paar lomp grote Sorels in mijn handen had gestaan, maar die Air Forces Duck Boots zijn niet meer lelijk. Ik ga morgen naar de opticien, misschien is er een logische verklaring, maar ik denk dat het gewoon zo’n schoen is die je moet leren waarderen.

Verkrijgbaar bij de helden van CrookedTongues.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nike Has Really Lost It..". Op dat moment was ik het volledig met hem eens. Maar om de een of andere gekke reden zijn die dingen toch gaan knagen aan me. Ik vond ze lelijk, ik vond ze belachelijk en ik vond het een wanhopige poging om aan te sluiten bij de hele Duck Boot hype. " />