Nike Air Max 1 White Shale & Blue,

Wanneer ik de Nike Air Max 1 of Max 87 voorbij zien komen in een subtiele niet schreeuwende kleurencombinatie dan word ik altijd weer even helemaal blij. De tijden van gekke uitspattingen met alle mogelijke hippe felle kleuren ligt weer even achter ons. Natuurlijk ligt het gevaar van de kleurenblinde designer altijd op de loer, maar als dat in evenwicht gebracht kan worden met kleurtjes als deze, dan is er niet veel aan de hand.

Die arme Air Max 87 is jaren terug van hetzelfde pad afgegleden als de Dunk. Iedere hipster wilde hem in alle onmogelijke kleuren hebben en zo geschiedde het. Nu voor het 2012 Spring/Summer seizoen komt Nike weer met down to earth combinaties. Mooie rustige mixen van kleuren zoals deze White Shale & Blue combo.

Bestel ze vat bij EndClothing, voordat het te laat is!

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />