OurBubble en de Koopjesjacht deel VIII,

Het is alweer een tijdje geleden dat hier een verslag van een Koopjesjacht geplaatst is, maar vandaag hebben we weer een goeie deal te pakken. Het immer hoog geprijsde Levi’s Vintage Clothing ligt namelijk in de uitverkoop bij My-Wardrobe.

Mijn oog viel direct op dit rood zwart geblokte Winchester shirt. Wanneer je dit shirt snel voorbij ziet komen is het gewoon een geblokt shirt. Kijk je er even wat langer na, dan valt de print op. En dat alleen maakt het al een mooie aankoop. Dat de prijs dan ook nog eens 50% lager is dan voorheen, maakt het meteen een topdeal.

Er zijn er nog een paar beschikbaar bij My-Wardrobe, wees snel!

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />