Pendleton National Blanket, een deken,

Yep, dat klopt, ik heb het hier over een deken. Maar vergis je niet, het is niet zomaar een suf kleedje. We hebben het hier over Pendleton en dan is het per definitie vet. Sorry, ja het gaat om het merk. Niet om het labeltje zelf, maar om de historie die een label herbergt. Sommige merken ademen gewoon een sfeer uit, daar doe je niets aan, dat is gewoon zo.

Pendleton weet dit als geen ander. Om de American Dream weer wat extra’s te geven komen zij met een deken serie ter ere van de nationale parken in Amerika, The National Parks. Lekker belangrijk, het zijn gewoon warme dekens. Nu hoef je niet te denken dat je truttig onder dit dekentje op de bank een fimpje moet gaan kijken. Welnee, deze dekens heb je nodig voor de familie die je uitnodigt voor de winterse barbecue welke je met kerst geplanned hebt.

Gevonden bij Need Supply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.