Qwestion Tote bag,

Jazeker, tassen maken kunnen ze wel bij Qwestion. Dat hebben we hier eerder geroepen en ik zal het ook zeker blijven herhalen. Dit label snapt gewoon prima waarvoor jij een tas gebruikt. En ze snappen ook nog eens wat de laatste trends zijn en dat wij die allemaal best graag volgen. Ze weten overigens ook dat trends niet altijd praktisch zijn.

Neem nou een tote bag, die ouderwetse boodschappen tas. Wat dachten ze toen dit weer hip werd? Kom op zeg, oké er past veel in, maar één regenbui en alles is zeiknat. Qwestion weet dat je Mac Book niet tegen water kan en begrijpt dat je wel een tote bag wilt. Qwestion biedt dan ook de oplossing.

Volg de link voor meer foto’s, bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />