Ronnie Fieg x Chippewa,

Afgelopen donderdag stond J.Cole in de Melkweg en toen ik na afloop naar buiten liep zag ik iemand lopen op RF x Asics ‘Salmon Toes’. Pas op dat moment realiseerde ik me hoe bijzonder deze sneaker is. Een gelimiteerde collaboration sneaker voor, omgerekend, nog geen honderd euro.

Dat Ronnie Fieg frisse producten op de markt zet is inmiddels wel duidelijk. Een recent voorbeeld is toch wel de Ronnie Fieg X Chippewa 6″ Boot. Een prachtig staaltje vakmanschap! De Nederlandse winter zal niet lang meer op zich laten wachten en dus is het tijd voor een paar warme, duurzame boots. Deze 6″ Chippewa is gemaakt van het beste leer, heeft leren veters en staat op een Vibram zool.

Zoals het een Ronnie Fieg schoen betaamt, loopt ook deze erg hard. De schoen is in drie kleuren verkrijgbaar bij Kith.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RF x Asics 'Salmon Toes'. Pas op dat moment realiseerde ik me hoe bijzonder deze sneaker is. Een gelimiteerde collaboration sneaker voor, omgerekend, nog geen honderd euro. " />