Savage Rivale Roadyacht GTS,

savage rivale roadyacht gts

De koning is dood leve de koning. Ik weet niet precies wanneer deze clip geschoten is, maar hoe symbolisch is de take op de 57ste seconde. Een Saab met pech en de gestrande dames worden gered door de man in een Nederlandse sportwagen. En nee, deze keer rijd de man geen Spijker, maar een heuse Savage Rivale. Ik moest ook drie checken of het correct geschreven was en vermoed dat er nog een spelfout in terecht gekomen is.

De hoofdrol in het onderstaande filmpje wordt vertolkt door de Savage Rivale Roadyacht GTS een 4 deurs coupe cabrio met de belachelijke dikke 7 liter V8 uit de Corvette Z06. Is die mooi? Lastig te zeggen, daarvoor zal ik hem in het echt moeten bewonderen. Feit is dat het een Nederlands merk is, het belachelijk duur zal zijn en we dit kunnen plaatsen onder de noemer Hollands Glorie. Nu Victor Muller uitgespeeld lijkt te zijn in Zweden, is het mooi om te zien dat de nieuwe Mullers alweer opstaan, Victorie!

Meer info kan je vinden bij Savage Rivale.

Tags from the story
, ,

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.