Scotch & Soda Accessoires,

We horen weleens dat Scotch & Soda een slap aftreksel is van Abercrombie & Fitch. Nu kunnen we dat van het retailconcept wel zeggen, maar de kleding is toch echt wel anders dan A&F. Kijk in de winkel ruik het naar Scotch & Soda, is het vrij donker en staat de muziek op 10. Ja dat is precies zoals we A&F van 5th Avenue kennen.

Maar een hele winterjassen collectie zoals Scotch & Soda dit seizoen heeft neer gezet is echt niet geëvenaard door A&F. En dan ook nog eens een accessoire lijn neerzetten zoals Scotch & Soda levert, dat heb ik dus nog niet bij A&F gezien. Over accessoires gesproken, kijk eens naar deze tas. Daar wil ik wel mee gezien worden hoor!

Denim+ heeft een uitgebreide collectie Scotch & Soda.

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />