Scotch & Soda winterjas,

Omdat Helga van Leur en consorten hebben aangekondigd dat dit weleens een strengste winter ooit kan gaan worden, hebben ze bij Jeansonline besloten de mensen niet in de kou te laten staan. Nog voor de winter losgebarsten is hebben zij praktisch hun volledige winterjassen collectie in de uitverkoop hangen.

Als retailer zou ik er moedeloos van worden, al dat gestunt met prijzen van winterjassen nog voordat de winter aangebroken is. Maar ja, als klant sta ik te juichen. Kom maar door met die jassen voor weinig. Neem deze Scotch & Soda jas bijvoorbeeld. Voor een prachtprijs is die nu van jou, bestel je hem vandaag heb je hem nog voor het eind van de week wanneer de eerste sneeuw gaat vallen.

Voor een appel en een ei verkrijgbaar bij Jeansonline.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />